Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2024-09-30
Arbetsplats Folktandvården Örsundsbro
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV89/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du en person som gillar omväxling, har en positiv syn på nya erfarenheter och vill utvecklas i ditt yrke? Välkommen till oss!

Vår verksamhet

Örsundsbro är ett idylliskt litet samhälle beläget mellan Enköping och Uppsala, i nära anslutning till väg 55. Det finns mycket goda bussförbindelser till Uppsala, Enköping, Västerås och Stockholm.

På kliniken arbetar idag 2 tandläkare, en tandhygienist och 2 tandsköterskor tillsammans med klinikledningen, som även de arbetar med egna patienter. Medarbetargruppen i Örsundsbro kännetecknas av hög kompetens, ett stort engagemang och alla bidrar aktivt till verksamhetens förbättringsarbete.
Som anställd tandsköterska omfattas du av ett glesbygdstillägg på 1000 kr per månad. Vi erbjuder även fri parkering.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, glada arbetskamrater och möjlighet till kontinuerlig utveckling. Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter såsom assistans, sterilarbete och visst receptionsarbete. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med egna patienter och samarbeta med extern verksamhet genom besök i skolor. 

För dig som är nyexaminerad tandsköterska kommer du att få en mentor samt delta i Folktandvårdens Introduktionsår för tandsköterskor.

Dina kvalifikationer

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört samt blivit godkänd på tandsköterskeutbildningen. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som tandsköterska eller arbetslivserfarenhet inom serviceyrken samt inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:
Personlig mognad - Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Flexibel - Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Vi erbjuder också ett skobidrag på 400 kr, samt möjlighet att löneväxla till UL-kortet. Att jobba på Folktandvården Örsundsbro innebär också att du omfattas av ett ortstillägg på 1000 kronor i månaden. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Karin Subasic Larsson 072-212 51 26
Arbetsledare Sisam Soria 072–218 98 92
Vision 018 - 611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan 30 september
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret. 

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län