Sjuksköterska - kirurgmottagningen

Sista ansökningsdag 2024-07-14
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE49/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Kirurgmottagningen är en specialistmottagning med inriktningarna allmänkirurgi, ortopedi och urologi. Till vår mottagning kommer patienterna via remiss. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeut i team kring patienten. Att vara sjuksköterska på mottagningen innebär både egna patientbesök och att vara en del i teamarbete kring patienten.

Mottagningen är inne i en spännande och rolig utvecklingsfas. För att öka tillgängligheten för patienterna, kunna utveckla mottagningen ytterligare och fortsätta ha en god arbetsmiljö behöver vi nu utöka med ytterligare en sjuksköterska till vårt team. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska är du en del i teamet kring patienten med varierande arbetsuppgifter, tex. telefonrådgivning, digital rådgivning med patienterna samt har egna sjuksköterskebesök. Arbetet innebär att både fatta egna beslut utifrån sin roll som sjuksköterska och vara en lagspelare i vårt team kring patienten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet i yrket. Erfarenhet från mottagningsarbete är meriterande och/eller har arbetat som sjuksköterska inom kirurgi, ortopedi och urologi. Har du specialistutbildningar som kan vara bra för vår verksamhet är det också meriterande men inget krav.

Din kompetens

För att trivas i rollen krävs att du är flexibel, tar eget ansvar och gillar utmaningar samt utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt på dagtid måndag-fredag. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Katarina Pettersson, katarina.pettersson@regionuppsala.se (åter från semester den 15/7)
Ersättande chef Helene Bergman 0171-45 11 71

Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via vår växel, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.