Dysplasiansvarig överläkare/biträdande överläkare till VO kvinnosjukvård

Sista ansökningsdag 2024-08-04
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS751/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Kvinnosjukvården innefattar sektionsområdena gynekologi och obstetrik. Verksamheterna bedriver öppenvård och slutenvård och en stor del av vår produktion består av högspecialiserad utomlänsvård. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på patienten och samarbete mellan olika personalkategorier. Forskning är ett betydande inslag i verksamheten och vi samarbetar där med många enheter inom och utanför sjukhuset. 

Ditt uppdrag

Vi söker nu dig som är specialist inom obstetrik och gynekologi. Ditt uppdrag är att vara processledare för cervixcancerpreventionen i Region Uppsala och dysplasiansvarig läkare inom verksamhetsområde kvinnosjukvård. Uppdraget motsvarar 50 % av tjänsten. Resterande tid blir en överenskommelse utifrån vilka kvalifikationer du har. Tid för egen forskning kan ingå. Jourtjänstgöring ingår i tjänsten. Din tjänst kommer att ligga direkt under verksamhetschefen.

Dina kvalifikationer

Du har flerårig erfarenhet som specialist i obstetrik och gynekologi. Forskningserfarenhet (disputation) är meriterande. Som person är du lyhörd, har en god förmåga att kommunicera och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst som överläkare/biträdande överläkare, på heltid med start enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vid frågor är du välkommen att kontakta: 
Verksamhetschef Gudlaug Sverrisdòttir, gudlaug.sverrisdottir@akademiska.se 
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Viktig information gällande din ansökan:
Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev, ditt specialistbevis och om disputation anges som merit ska även bevis om disputation bifogas. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av tjänster för specialistutbildade läkare på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap. 8§) och dokumenten är nödvändig för sakkunnigprövningen.

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.