Samordnare till kliniskt träningscentrum, KTC

Sista ansökningsdag 2024-08-11
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS752/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Gillar du möten med andra människor och att vara delaktig när andra utvecklas och växer? Vill du bli en del av vårt härliga team i ett omväxlande arbete? Då är du personen vi söker!

Vår verksamhet

Kliniskt träningscentrum (KTC) är en enhet inom forsknings och utbildningsavdelningen vid Akademiska sjukhuset med ett regionsövergripande uppdrag. Enheten är ett av Sveriges största kliniska träningscentrum och ger möjlighet för vårdpersonal och studenter att utveckla och fördjupa sina kunskaper i såväl kliniska färdigheter som teamarbete. Enheten är i ständig utveckling och växer.

KTC finns i Gluntenområdet, med ett stort utbud av utrustning och material där personal och studenter kan träna på allt ifrån träning av grundläggande färdigheter till hjärt- och lungräddning och avancerade interprofessionella medicinska simuleringar i en trygg miljö. KTC har öppet måndag till fredag.

Ditt uppdrag

Arbetet är mycket varierande och omfattar hjälpa besökare, förbereda våra rum och utrustning inför utbildningar och iordningställa dessa efteråt. Som KTC-samordnare kommer du också sköta underhåll och felsökning av utrustning, exempelvis våra träningsmodeller och simulatorer. Det är stora ytor och ett rörligt samt aktivt arbete och det förekommer en del lyft. Som KTC-samordnare kommer du att vara en i vårt team som arbetar nära våra kunder och dina kollegor. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom vårdyrket och är utbildad undersköterska, gärna med flera års erfarenhet inom slutenvård. Datorvana och ett tekniskt intresse är en förutsättning då mycket av vår utrustning är avancerad. Du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift.

Din kompetens

Du är flexibel, serviceinriktad och tycker att det är roligt med kundkontakter. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 100%, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Gruppchef kliniskt träningscentrum Gunilla Tedenlind, 018-611 91 02
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.