IT-handläggare inom E-lärande till kliniskt träningscentrum

Sista ansökningsdag 2024-08-11
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS759/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Kliniskt träningscentrum (KTC) vid Akademiska sjukhuset är ett av Sveriges största kliniska träningscentrum med ett regionsövergripande utbildningsuppdrag, en verksamhet som växer och står i ständig utveckling. I enhetens ändamålsenliga moderna lokaler med stort utbud av träningsutrustning och material kan både personal och studenter träna på allt från hjärt- och lungräddning till träning av grundläggande färdigheter och avancerade interprofessionella medicinska simuleringar i en trygg och säker miljö. Vidare producerar KTC utbildningsmaterial och hjälper verksamheterna att utforma och ta fram material och utbildningar inom en mängd kliniska områden, allt utifrån verksamheternas behov och enligt det senaste inom forskning och vetenskap, evidens och aktuella riktlinjer.

Genom Region Uppsalas plattformar för digitalt lärande, för närvarande PingPong och Infocaption, stödjer KTC verksamheterna i produktion-, administration tillhandahållande- och genomförande av e-utbildningar. Objektspecialisterna på KTC arbetar med Region Uppsalas digitala utbildningsplattformar. Det innebär att stötta verksamheter bland annat genom att planera och producera e-utbildningar samt att hålla utbildning för kursproducenter och kurssamordnare

Ditt uppdrag

Du kommer att vara en del i vår grupp av objektspecialister. Gruppen arbetar tillsammans med förvaltningsorganisationen och ansvarar för helheten kring de verktyg som används för e-lärande. I nära samarbete med verksamheterna ger objektspecialisterna stöttning i framtagandet av e-utbildningar efter verksamheternas önskemål och behov. Det inkluderar även behörighetshantering, utbildning, ärendehanteringar, genomföra förändringar och support till användare.

Urval av arbetsuppgifter:

  • E-learningproduktion utifrån manus och önskemål
  • Kontinuerlig uppföljning av utbildningar och kurser
  • Delta i systemutveckling och nätverk
  • Medverka till förbättring och utveckling av rutiner och tjänster samt stärka lärplattformens funktionalitet
  • Säkerställa användarstöd och vid behov genomföra utbildningar  
  • Tillsammans med förvaltningsorganisation skapa och förvalta tydlig struktur för support till användare

 

Dina kvalifikationer

Gymnasieutbildning är ett krav och eftergymnasial utbildning exempelvis inom media, kommunikation eller IT är önskvärt. Du behöver även ha erfarenhet av administrativt arbete inom området data/IT. Erfarenhet av att ha jobbat i offentlig verksamhet är önskvärt.

Meriterande är tidigare arbete med att förvalta digitalt verktygstöd och att du har vana att hantera hela kedjan från användarinstruktioner till leverantörskontakter och ärenden. Pedagogisk erfarenhet och erfarenhet av digitala utbildningar är meriterande. Det kan bland annat vara att jobba med:

  • Animation- film- och medieproduktion
  • Professionella verktyg för medieproduktion som exempelvis Articulate Storyline eller Adobe Premiere CC
  • Produktion av grafik och illustration
  • Manusskrivning för ljud och bild

 

Din kompetens

Vi befinner oss i ständig utveckling av processer och söker därför dig som gillar utmaningar, utvecklings- och förbättringsarbete. Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar för att ta till sig kunskap. Du har förmåga att skapa engagemang, är strukturerad, tar ansvar för dina åtaganden och driver dem i mål. Vidare är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Du är även en god kommunikatör och kan skapa förståelse hos så väl verksamheten som inom teknikorganisationen. Vi tar stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Enhetschef kliniskt träningscentrum Veronica Granath, 018-611 07 82
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.