Sjuksköterska/röntgensjuksköterska till strålbehandlingen

Sista ansökningsdag 2024-07-28
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS767/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du prova något nytt och utvecklas i din yrkesroll?
Vi expanderar och utvecklar strålbehandlingen och söker dig som vill bli en i vårt team. Du är sjuksköterska eller röntgensjuksköterska med utbildning i strålbehandling. Även du som är grundutbildad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska är välkommen att söka och vi erbjuder då uppdragsutbildning i strålbehandling på distans via Lunds universitet.

Vår verksamhet

Strålbehandlingsavdelningen är en av verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomars sektioner. Vår utrustning bestående av fyra linjäracceleratorer, datortomograf, MR-kamera och MR-linac samt två HDR efterladdare samt enheter för bokning och dosplanering. Metoder för strålbehandling är under ständig utveckling vilket gör avdelningen till en mycket spännande och stimulerande arbetsplats med möjligheter till kompetensutveckling inom och utom enheten.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder utvecklande arbete inom strålbehandling där onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter. Arbetet hos oss kräver ett nära multiprofessionellt samarbete med läkare, undersköterskor, sjukhusfysiker och ingenjörer. Vi söker nu medarbetare som kan arbeta på behandlingsrummen men också rotera på våra olika sektioner som brachyterapi, CT, MR samt MRLinac (MR guided radiotherapy).

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska med specialistutbildning inom strålbehandling. Meriterande är erfarenhet av strålbehandling.

Din kompetens

Vi söker dig som kan och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning, heltid. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Strålbehandling är en del av regeringens cancersatsning och detta betyder att verksamheten kommer att genomgå stora utvecklingsfaser, vilket betyder att du som medarbetare har stora utvecklingsmöjligheter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Elham Khatib Zadeh, 0722-45 25 07
Biträdande avdelningschef, Nassrin Yosefi 0722-07 48 52
Facklig kontaktperson nås via växel: 018-611 00 00

Vill du träffa oss och veta mera om avdelningen är du är välkommen på studiebesök innan du skickar din ansökan.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.