Legitimerad läkare

Sista ansökningsdag 2024-07-22
Arbetsplats Region Uppsala
Förvaltning Region Uppsalas ledningskontor
Referensnummer RK76/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Ditt uppdrag

Anställningen som legitimerad läkare är en visstidsanställning med start 1 september och sista dag 11 februari 2025. Du kommer att under din anställning tjänstgöra inom primärvård, akut sjukvård och psykiatri. Jour- och kvällstjänstgöring förekommer. Region Uppsala tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Du behöver i din ansökan visa hur du svarar mot de krav vi ställer för tjänsten och de kompetenser vi efterfrågar i denna rekrytering.

Kvalifikationer - formella krav

Du har svensk legitimation från Socialstyrelsen.
Du har språkkunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå.
Du har tjänstgjort som legitimerad läkare inom primärvård i Sverige.
Du har tjänstgjort som legitimerad läkare inom akutsjukvård och internmedicin i Sverige
Du har erfarenhet av arbete i journalsystemet Cosmic och av arbete i DocPlus, DiVis och Heroma.

Meriterande

I denna anställning är det starkt meriterande med genomgången introduktionsutbildning i svensk hälso- och sjukvård liksom i etik. Det är även starkt meriterande med genomgången utbildning i SHL-R, A-HLR, TUB, ABCDE, patientsäkerhet och CRM, POCUS, teamarbete och traumautbildning. Det är även meriterande med erfarenhet av egen forskningsaktivitet och erfarenhet av förtroendeuppdrag. Tidigare utbildningar och erfarenheter ska finnas styrkta.

Din kompetens

Som person är du trygg, har självinsikt och är stresstålig. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, väger samman komplex information och visar omdöme vid agerande och beslutsfattande.

Du har goda språkkunskaper i svenska. Du behärskar även engelska och gärna ytterligare språk.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete i Region Uppsala och vill fortsätta att utvecklas inom regionen.

Din ansökan ska innehålla

 

  • Kopia av legitimationsbevis från Socialstyrelsen
  • Kopia av legitimationsbevis/examensbevis från utbildningsland om du är utbildad inom EU/EES eller s k tredjeland
  • Intyg som styrker språkkunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå
  • Intyg som styrker tidigare tjänstgöring inom primärvård i Sverige
  • Intyg som styrker tidigare tjänstgöring inom akutsjukvård och internmedicin i Sverige
  • Underlag som styrker de utbildningar som anges som meriterande i denna rekrytering
  • Underlag som styrker forskningserfarenhet och erfarenhet av förtroendeuppdrag

Samtliga efterfrågade dokument ska bifogas ansökan senast sista ansökningsdag. Detta gäller även om du sökt tjänst på Akademiska sjukhuset tidigare. Det är inte möjligt att komplettera med intyg efter att ansökningstiden gått ut.

Vi erbjuder

Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning från 1 september till 11 februari 2025. Du kommer att anställas på BT-enheten. Urval kommer att ske vecka 30.

Inför tillsättning tas utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

BT-chef David Smekal, david.smekal@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. I samband med att du registrerar din ansökan kommer du att få besvara ett antal frågor. Vi tackar på förhand för att du tar dig tid att göra detta. Tänk också på att säkerställa att du har samtliga intyg som efterfrågas tillgängliga för uppladdning när du ansöker.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Region Uppsalas ledningskontor

Välkommen till Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Hos oss växer kunskap och människor. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Vi är en region med hälso- och sjukvård över hela länet och ett ledande universitetssjukhus - Akademiska sjukhuset. Välkommen att arbeta med oss!