Gruppchef lås och passersystem

Sista ansökningsdag 2024-08-04
Arbetsplats Avdelningen för fastighetsdrift
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU24/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Trivs du i rollen som ledare och möjligheterna att skapa goda samarbeten över yrkes- och ansvarsgränser?


Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet.

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 400 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 760 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Om rollen

Som gruppchef kommer du att leda och ansvara för femton personer uppdelat på 3 separata grupper. Gruppen lås- och passersystem består av fem handläggare som administrerar passerkort, lås och nycklar. Driftcentralen består av fem tekniker som sköter larmövervakning och tar emot felanmälningar. Fördelar felanmälningarna till driftens tekniker i form av arbetsordrar. Personalen på driftcentralen arbetar 24/7.
På Lasarettet i Enköping arbetar fem tekniker med tillsyn/skötsel och felavhjälpande underhåll. Du kommer att ansvara för ledning, uppföljning och utveckling av dessa tre grupper. Du har budget- personal- och verksamhetsansvar.

Om dig

Du har någon form av teknisk utbildning och/eller några års erfarenhet från liknande uppdrag eller bransch. Du är administrativt kunnig. Du har tidigare ledarerfarenhet som gruppchef, projektledare eller annan ledande befattning. Självklart är du en datorvan person som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd. Våra kunder kommunicerar vanligtvis på svenska varför det är viktigt att du har god svenska i tal och skrift. En del samtal kan dock ske på engelska och därför önskar vi att du känner dig bekväm i att kommunicera även på engelska. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba i en större komplex organisation.
Som person är du strukturerad. Du är en utåtriktad person som lätt knyter kontakter och skapar förtroendefulla relationer. Du är nyfiken och vill hålla dig uppdaterad inom ditt område, du omvärldsbevakar och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är den som skapar ordning och tycker om att uppdatera processer och verka för ett ständigt förbättringsarbete. Du trivs i en ledande roll och känner dig lugn och trygg i ditt ledarskap. Du har förmågan att ta beslut och fullfölja dem.

Du ingår i driftavdelningens ledningsgrupp tillsammans med övriga gruppchefer inom avdelningen.

Krav

  • Teknisk utbildning, minst gymnasienivå och/eller några års erfarenhet från liknande uppdrag/bransch
  • Mycket goda datorkunskaper
  • Erfarenhet som gruppchef, projektledare eller annan ledande befattning

Meriterande

  • Erfarenhet av att jobba i en större komplex organisation

 

Vi erbjuder

En föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och du kommer att säkerhetsprövas innan anställning sker.
Sista ansökningsdagen för denna tjänst är 4/8 men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar som nås på 0709-535880 eller anne.wegar@jeffersonwells.se
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel tel 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service