Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2024-08-14
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH222/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen att bli en del av vårt team på Gränbystadens vårdcentral!

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara en del i vårt härliga gäng och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska på vårdcentral som att t.ex. bedöma/hjälpa patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet i planerad mottagning eller lättakut. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Du samarbetar med övriga kollegor som har olika yrkesprofessioner. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner på vårdcentralen. Det kommer även att finnas möjlighet att fördjupa sig inom ett område tex hjärtsvikt, astma/kol eller diabetes.

Den digitala vården är under utveckling. Här ser vi i nuläget möjligheten att kunna jobba hemifrån ibland.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska företrädesvis med erfarenhet från primärvård.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av Cosmic, telefonrådgivning samt triagering.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, vilket för oss betyder att du vill bidra till ett gott arbetsklimat genom att vara positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. 

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår fina och nybyggda vårdcentral. Vi är ca 43 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är vår filial.

Vill du veta mer?

Då är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Widen, tel: 072-141 3249, eva.widen@regionuppsala.se eller gruppchef Suzanna Prising 072-5362744, suzanna.prising@regionuppsala.se

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 14 augusti.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.