Biomedicinsk analytiker

Sista ansökningsdag 2024-07-28
Arbetsplats Östhammars vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH236/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en Biomedicinsk analytiker till Östhammars vårdcentral!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse, tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Vi är en liten arbetsgrupp och jobbar i nära teamarbete.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss på Region Uppsala får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Ditt arbete är på vårt laboratorium på vårdcentralen. I arbetet ingår provtagning på både vuxna och barn, venöst och kapillärt. Arbetet innefattar också analys av patientnära prover samt administration kring vårdcentralens antikoagulantiapatienter. Vi använder journalsystemet Cosmic och datasystemet Flexlab. Arbetstiderna är dagtid mån-fred.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Du är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och vill arbeta med patientkontakt. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete, patientkontakt, studenthandledning och venprovtagning.

Du har en god social förmåga och är ansvarsfull och noggrann. Arbetsuppgifterna kräver både att du kan arbeta i team, men även självständigt. Du behöver vara flexibel då den ena dagen aldrig är den andra lik. Vidare har du ett gott omdöme och är duktig på att göra rätt avvägningar och prioriteringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår verksamhet

Östhammars vårdcentral ligger i kuststaden Östhammar och har ca 6500 listade patienter. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. På vårdcentralen finns även en jourmottagning som är 24/7-verksamhet kvällar/nätter och helger och vi har ett gott samarbete mellan enheterna. Sammantaget är vi 40 anställda.

Vill du veta mer?

Vill du veta lite mer om mottagningen och tjänsten är du välkommen att kontakta oss! Verksamhetschef Taina Polmé på tel. 0173-88030 eller e-mail: taina.polme@regionuppsala.se 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 28 juli. Bifoga kopia på din utbildning och intyg på det som styrker din kunskap och erfarenhet tillsammans med din ansökan.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.