Underläkare

Sista ansökningsdag 2024-08-18
Arbetsplats Närvårdsavdelningen i Tierp Älvkarleby
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH238/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Närvårdsavdelningen i Tierp-Älvkarleby!

Vi söker en underläkare som vill vara med och driva och utveckla verksamheten och som gillar att arbeta i vårdteam. Uppdraget är tidsbegränsad från hösten 2024 och ett år framåt på heltid. Startdatum enligt överenskommelse. Det finns goda möjligheter till förlängning tills du eventuellt får AT-tjänstgöring.

Ditt uppdrag

Sedvanligt avdelningsarbete med bland annat för- och eftermiddagsrond av patienter.

Din kompetens

Du som söker tjänsten ska ha läkarexamen. Personliga egenskaper som vi värdesätter är drivkraft och samarbetsförmåga. Eftersom vi kontinuerligt utvecklar vår enhet söker vi dig som nytänkande och ser förändringsarbete som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Meriterande: Kunskap att arbeta med Region Uppsalas datajournalsystem. Goda kunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen är en del av Vårdcentrum Tierp. Enheten startade upp under hösten 2022 och är idag en 24/7 verksamhet placerad i lokaler som finns i Vårdcentrum Tierp, mellan Uppsala och Gävle, med goda pendlingsmöjligheter.

Avdelningen har idag 16 vårdplatser med kortare vårdtid och med anpassade in- och utskrivningsflöden. Uppdraget är på primärvårdsnivå från 17 år och uppåt. Avdelningen kommer troligen i första hand att vända sig mot äldre patienter med komplexa behov och som behöver inneliggande sjukvård men inte kräver sjukhusets resurser. Viss dagvård ska också kunna erbjudas.

Vi arbetar utifrån personcentrerad vård och synsätt både mot patienter, anhöriga, kollegor och samarbetspartners. Samverkan mellan olika vårdgivare är viktigt för oss för att få en sömlös vård. Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård där stor vikt läggs på att även patienten har en självklar delaktighet i planeringen av sin vård.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Therese Annas-Ljung therese.annas.ljung@regionuppsala.se, eller Gruppchef Nathalie Henriksson nathalie.henriksson@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 18 augusti. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. 

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.