Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2024-07-23
Arbetsplats Närvårdsavdelningen i Tierp Älvkarleby
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH209/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker sjuksköterskor till Närvårdsavdelningen Tierp Älvkarleby!

Vill du vara med och bidra till utvecklingen på Närvårdsavdelningen i Tierp? Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete där du får vara med och utveckla en trygg, patientsäker och god vård med patienten i fokus. Följ med på vår resa mot effektiv och nära vård 2030!

Vi söker sjuksköterskor för tillsvidareanställningar på 50-100% med dag, kväll, helg och nattjänstgöring.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk omvårdnad. Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter kommer du få vara med och fortsätta utveckla enheten. Som sjuksköterska hos oss får du ett varierat arbete och vi arbetar utifrån ett flexibelt temabaserat arbetssätt i samverkan.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård där stor vikt läggs på att även patienten har en självklar delaktighet i planeringen av sin vård.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, oavsett om du är nyutexaminerad eller har något eller några års erfarenhet, och som tycker det låter spännande att få vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Som person är du positiv, engagerad, prestigelös och empatisk med förmågan att se patientens behov och har god samarbetsförmåga med andra yrkeskompetenser. Du ska kunna bidra till ett bra arbetsklimat och inte vara främmande för nya arbetssätt.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen är en del av vårdcentrum Tierp-Älvkarleby och startade dygnet runt vård 16/1 2023. Enheten är en 24/7 verksamhet som är placerad i lokaler i samma hus som Tierps vårdcentral och Jourmottagning, mellan Uppsala och Gävle, med goda pendlingsmöjligheter.

Vi har idag 16 vårdplatser med relativt kort vårdtid och med anpassade in- och utskrivningsflöden. Avdelningen vänder sig i första hand mot äldre patienter med komplexa behov och som behöver inneliggande sjukvård men inte kräver sjukhusets specialistresurser. Vi har även viss dagvård. Verksamheten är en bra arbetsplats att börja arbeta på som nyutexaminerad sjuksköterska där man har kollegor som stöd. Men är även en verksamhet att utvecklas i som erfaren sjuksköterska då vi har en stor bredd på patienter.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Therese Annas-Ljung  therese.annas.ljung@regionuppsala.se, eller Gruppchef/Koordinator Nathalie Henriksson  nathalie.henriksson@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Vill du bli en av oss? 

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Glöm inte att bifoga kopia på din legitimation och andra intyg som styrker din åberopade kompetens. Sista ansökningsdag är den 23 juli.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa växeln 018-611 00 00 och be om att få komma i kontakt med HR-specialist säkerhet så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.