Sjuksköterska till neuromottagningen p g a utökning av tjänster

Sista ansökningsdag 2024-08-31
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS798/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Neuromottagningen söker nu ytterligare en sjuksköterska på heltid då vi har vunnit upphandlingen för Nationell högspecialiserad vård för epilepsikirurgi vilket vi tycker är väldigt roligt! Om du är sjuksköterska med intresse av epilepsi eller forskning inom neurologi eller intresserad av neurologi rent allmänt är detta tjänsten för dig. Vi arbetar kontorstid, måndag till fredag. Vi erbjuder högspecialiserad vård så som utredningar och behandlingar inom multipel skleros, epilepsi, migrän, Parkinsons sjukdom, hydrocefalus, dystoni mm. På mottagningen bedrivs även forskning inom området neurologi.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som telefonrådgivning och medicinadministration på mottagningen. Det finns också möjlighet att få en specialistfunktion som ansvarig sjuksköterska inom ett sjukdomsområde. Detta innebär att du, tillsammans med en kollega, ansvarar för mottagningen inom detta område genom planering, mottagningsbesök, rådgivning och uppföljning för att ge våra patienter bästa möjliga tillgänglighet och vård. 

Hos oss får du trevliga kollegor och en bra arbetsmiljö liksom ett gott inlärningsklimat. Personlig introduktion till mottagningsarbete kommer att ske. Möjlighet till professionell och personlig utveckling i form av en intern basutbildning och fokusgrupper.

Dina kvalifikationer

Du som söker den här tjänsten är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Meriterande är erfarenhet av tidigare mottagningsarbete och/eller neurologi.

Din kompetens

Du är flexibel, social och har en vilja att utveckla verksamheten och dig både professionellt och personligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidare anställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Tina Plensäll, 018-611 36 29, 018-611 50 04.
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval sker fortlöpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.