Anestesisjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-05-23
Arbetsplats Operationsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE49/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Lasarettet har fått ett större uppdrag gällande vår kirurgiska verksamhet. I augusti 2019 fattade regionstyrelsen ett beslut som innebär att lasarettet får tre profilområden och inom dessa områden kommer vi i stor utsträckning att ta över operationer som idag utförs på Akademiska sjukhuset. Våra profilområden är: kirurgi – galla och bråck, ortopedi – höftprotes och knäprotes, urologi – prostata, urinblåsa och njursten.  

Är du intresserad av att utvecklas inom något av våra profilområden? Vi har en välfungerande operationsavdelning som präglas av en stark gemenskap och en god atmosfär. Vårt utökade uppdrag gör att vi nu söker fler kollegor till vårt team.

Ditt uppdrag

Som anestesisjuksköterska hos oss arbetar du med alla våra profilområden med möjlighet att vara inriktad på ett av dessa. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete med i huvudsak planerade operationer. Rotation mellan anestesi/UVA/preop är aktuellt baserat på din erfarenhet och kompetens. 

Din kompetens

Du är specialistutbildad anestesisjuksköterska. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt eftersom vi arbetar med flera olika områden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Hos oss får du en bra introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling. Vi satsar på vår personal och erbjuder friskvård som förmån. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid samt kvällstid. Vid placering UVA ingår kvällstjänstgöring. Vi har stängt helger och röda dagar. Lön och tillträde efter överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten, vår verksamhet eller vårt nya uppdrag är du välkommen att kontakta: 
Gruppchef Maria Krantz 0171-418301  
Vårdförbundet Annica Lagö 0171-418301

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan, bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis. Vi kommer intervjua löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.