Underläkare innan legitimation

Sista ansökningsdag 2021-05-23
Arbetsplats Ortopediska rehabiliteringsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE52/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi är en slutenvårdsavdelning för patienter med ortopediska diagnoser som har ytterligare behov av vård och rehabilitering efter exempelvis trauman, frakturer- eller protesoperationer. Vårdtiderna är vanligen mellan sju och tio dagar och anpassas efter patienternas behov. Avdelningen ligger i lugna, fina lokaler med majoriteten enkelrum. Vi har i nuläget sex vårdplatser och kommer öppna ytterligare tio vårdplatser under året.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Tillsammans har vi dagliga avstämningar i team.

Arbetsuppgifter 

Normalt förekommande arbetsuppgifter för underläkare på slutenvårdsavdelning. Vi fokuserar på bra arbetssätt med utvecklande ronder, personcentrerad vård, daglig styrning etc.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har tagit läkarexamen. 
- är intresserad av arbete på vårdavdelning i samarbete med överläkare och team.

Klinisk erfarenhet som vikarierande läkare anses meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning, 100% sysselsättningsgrad. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl 08.00-16.30. Tillträde efter överenskommelse.  

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför mycket på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme och tillgång till personalgym liksom ett flertal träningsaktiviteter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Omeda Hasanova, specialistläkare, omeda.hasanova@regionuppsala.se
Kristina Olsson, överläkare, kristina.i.olsson@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson för UAL nås via vår växel, 0171-41 80 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.