Legitimerad läkare - spontanansökan

Sista ansökningsdag 2021-11-01
Arbetsplats Lasarettet i Enköping
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE78/2020
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Stor omtanke i litet format!

Vill du jobba på det lilla sjukhuset som kännetecknas av omtanke, samarbete och utveckling? Då är Lasarettet i Enköping rätt för dig! Har vi ingen aktuell tjänst ute som passar just din profil är du välkommen att söka via denna annons.

Vill du arbeta inom verksamhetsområde kirurgi eller medicin?

Ange i din ansökan vilket område som du söker inom, samt bifoga CV, personligt brev, legitimationsbevis och examensbevis. Finns något behov blir du kontaktad av oss. Dina uppgifter kommer att finnas hos oss i 6 månader.

Vår verksamhet

På lasarettet bedrivs både akut och planerad vård och verksamheten omfattar medicin, kirurgi och radiologi. Ett gott bemötande av såväl kollegor som patienter är jätteviktigt för oss från ett HBTQ- och normkritiskt perspektiv.

Hälsofrämjande arbetsplats

Lasarettet i Enköping arbetar för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser. Med det menas att vi arbetar för att främja god hälsa, förebygger ohälsa och stödjer rehabilitering för personalen. Vi erbjuder ett brett utbud av förmåner med bland annat kostnadsfritt gym som är öppet dygnet runt samt andra motionsaktiviteter såsom olika gruppträningspass och vattengympa.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken.
Vi intervjuar löpande!

För mer information

Har du frågor om våra tjänster eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
HR-konsult Rebecka Ljung Nielsen 0171-41 80 14
HR-konsult Karin Lind 0171- 41 80 58


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.