Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-06-20
Arbetsplats Medicinmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE63/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta på ett mindre sjukhus där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig? Välkommen till medicinmottagningen!

Vår verksamhet

Medicinmottagningen har ett brett utbud av specialistfunktioner som behandlar bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, stroke, endokrina sjukdomar och tumörsjukdomar. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor, fotterapeut, dietist, psykolog och medicinska sekreterare. Omtanke, trygghet och arbetsglädje genomsyrar vår vardag såväl vid patientmöten som mellan kollegor.

Ditt uppdrag

Vi söker en kollega till vårt team med mottagningssjuksköterskor. På mottagningen ansvarar tre sjuksköterskor för den allmänna mottagningen.  
I arbetsuppgifterna ingår provtagning, EKG-kontroller, telefon- och digitalrådgivning, läkemedelsbehandlingar, säsongsvaccinationer, kallelse till läkemedelsuppföljningar, planering inför läkarbesök samt ansvar för egna sjuksköterskebesök. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet inom yrket. Tidigare erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande, likaså erfarenhet av arbete med antikoagulantiabehandling. 
Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, du trivs med att arbeta i team samtidigt som du känner stort ansvar för din egen insats och våra patienter. Som person är du strukturerad och initiativtagande samt bidrar gärna till utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Vi erbjuder

Tillsvidare, 100%. Tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Catharina Landstedt, 0171-41 81 84.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken. Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.