Legitimerad läkare

Sista ansökningsdag 2021-08-22
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE73/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Lasarettet i Enköping har en akutmottagning som är öppen dygnet runt med cirka 20 000 besök av vuxna och barn per år. Lasarettets operationsverksamhet har en elektiv profil och på våra operationssalar utförs allmänkirurgi, ortopedi, urologi och gynekologi. Tillsammans med vår samarbetspartner Akademiska sjukhuset i Uppsala är vårt uppdrag att ombesörja regionens behov av kirurgi inom dessa områden. Varje år utförs över 5000 operationer på vår operationsavdelning.

Arbetsuppgifter

Normalt förekommande arbetsuppgifter för legitimerad underläkare. Du kommer att arbeta på vår akutmottagning, mottagning och operationsavdelning. Avdelningsarbete förekommer också. Arbetet är självständigt, med handledning och stöd av specialist eller överläkare inom kirurgi, ortopedi eller urologi. Här får du bredden, samtidigt som du får möjlighet att rikta in dig på något av dessa profilområden.

Dina kvalifikationer och profil

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för opererande verksamheter som kirurgi, ortopedi eller urologi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på akutmottagning. Du har god samarbetsförmåga, är van vid att lösa problem och är ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Visstidsanställning om 6 månader med möjlighet till förlängning, heltid med handledning. Tillträde efter överenskommelse och anställning sker fortlöpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om tjänsten eller verksamheten är du välkommen att kontakta:
Maria Flykt, överläkare kirurgi 0171-41 81 89
Facklig representant UAL nås genom växeln: 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Kom ihåg att bifoga examensbevis och legitimationsbevis. Intervjuer kommer att ske löpande vilket kan innebära att tillsättning sker före slutdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.