Administrativ chef till verksamhetsnära stöd

Sista ansökningsdag 2021-08-15
Arbetsplats Lasarettet i Enköping
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE75/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du en engagerande ledare som brinner för utveckling och att få leda en verksamhet som gör skillnad för patienter och där delaktiga medarbetare trivs och utvecklas? En blivande pensionär ger dig nu möjligheten att ta över hennes spännande uppdrag. Läs mer om ditt nya jobb!

Mångsidig ledare som trivs med att jobba med många olika frågor inom olika områden

Lasarettet har genomfört en omorganisation för att skapa bättre förutsättningar för utveckling och för att främja ett processorienterat arbetssätt. Vi är fortfarande mitt i processen och vi kan därför erbjuda dig en unik möjlighet att vara med och påverka framtiden när vi nu lyfter oss för att möta morgondagens krav på effektiv och nära hälso- och sjukvård.
Vi söker en ledare och chef som med stort engagemang vill vara med och skapa ett ännu bättre sjukhus.

Ditt uppdrag

Du kommer att leda sjukhusets centrala verksamhetsnära stöd och ingår i sjukhusets ledningsgrupp.
Du har det övergripande ansvaret för att verksamheten och administrationen håller hög kvalitet, effektivitet, säkerhet och god tillgänglighet. Du leder, organiserar och utvecklar verksamheten. Du är direkt chef till avdelningschef, gruppchef, teamledare och till medarbetare på en del av de enheter och team som ingår i det verksamhetsnära stödet. Din närmaste chef är sjukhusdirektören och du samarbetar mycket med övriga chefer inom sjukhuset.

Är det här du?

Du har minst högskoleutbildning. Du är en erfaren chef och ledare inom administrativ verksamhet, gärna inriktad mot sjukvården. Du har erfarenhet att arbeta med processutveckling, kvalitetssäkring, projektledning och andra typer av administrativa processer. Det är meriterande om du ha erfarenhet av upphandlingar och/eller logistiklösningar.

  • Ditt ledarskap kännetecknas av att det är inkluderande, stöttande och ansvarstagande. Du är bra på att samarbeta och genom ditt sätt att vara skapar du engagemang och delaktighet.
  • Du är strukturerad, tar initiativ och sätter upp mål för verksamheten. Du är ansvarstagande och drivande, vågar styra och är uthållig i arbetet mot uppsatta mål. Du kan med ditt ledarskap få med dig andra mot samma mål.
  • Du har förmågan att driva frågor självständigt och har god känsla för service.
  • Du är kommunikativ och tydlig.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tidsbegränsat förordnande på tre år som administrativ chef. Tillsvidareanställning inom din profession. Heltid, tillträde efter överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor och funderingar, vill du veta mer om verksamheten eller tjänsten är du välkommen att kontakta:

Tf sjukhusdirektör
Marianne van Rooijen
Tel: 018-611 13 42
E-post: marianne.van.rooijen@akademiska.se

Fackliga företrädare nås via växeln, 0171-41 80 00. 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Nära till allt
Lasarettet i Enköping har ett ypperligt geografiskt läge med närhet och goda förbindelser till såväl Stockholm som till Uppsala, Västerås och Örebro. Vi har ett nära samarbete med Akademiska sjukhuset och här i Region Uppsala finns det goda möjligheter till utveckling och givande uppdrag.

Lasarettet i Enköping
Sjukhusets resultat är överlag goda avseende kvalité i nationella kvalitetsregister, patientnöjdhet och medarbetarenkät. Sjukhuset har en dygnet runt öppen akutmottagning, fem vårdavdelningar och fyra mottagningar riktade till medicin respektive kirurgi, operationsavdelning, intermediärvårdsavdelning, lasarettansluten hemsjukvård (LAH), rehabilitering samt en stor röntgenverksamhet. Verksamheten är organiserad i fem verksamhetsområden: akuten, ANOPIMA, kirurgi, medicin och röntgen. Utöver det finns ett centralt verksamhetsnära stöd där sjukhusets gemensamma resurser är samlade. Sjukhuset har både region- och länsdelsuppdrag och inom kirurgin har vi fått förtroendet att vidareutveckla verksamheten med visionen att gå mot center of excellence.