Avdelningschef Operationsavdelningen

Sista ansökningsdag 2021-08-29
Arbetsplats Operationsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE76/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På enheten utförs årligen cirka 4500 elektiva operationer fördelat på kirurgi, urologi och gynekologi samt ortopedi, där höft- och knäprotesoperationen utgör en stor del. Verksamheten pågår dagtid, måndag till fredag. Avdelningen består av cirka 65 anestesi- och operationssjuksköterskor samt undersköterskor. Pre- och postoperativ verksamhet ingår också. Ett gott samarbete, hög kvalitet och patientsäkerhet är alltid i fokus- men vi har också ett härligt klimat byggt på sammanhållning och respekt för varandras olikheter.

Ditt uppdrag

Som avdelningschef är du förstalinjechef för operationspersonalen med ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och vårdutveckling. I första hand ska du vara ledare, kunna inspirera och tillvarata medarbetares kunskaper och initiativkraft. Ett tätt samarbete med gruppcheferna för operation samt verksamhetschef och vårdchef utgör grunden för ledning och styrning. Tillsammans med verksamhetschef, vårdchef, medicinskt ledningsansvariga, gruppchefer och medarbetarna planerar och utvecklar du verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistutbildad anestesi- eller operationssjuksköterska. Tidigare chefserfarenhet är meriterande liksom erfarenhet av operationslogistik, och kvalitets- och utvecklingsarbete. Du har god förmåga att kommunicera, skapa engagemang, delaktighet och ett gott samarbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Heltid. Tidsbegränsat chefsförordnande under 4 år med en tillsvidareanställning inom Regionen som grund. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta 
Åsa Eriksson Nordesjö verksamhetschef AnOpIMA via telefon 0171-45 11 33 eller mejl asa.eriksson.nordesjo@regionuppsala.se 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Bifoga examens- och legitimationsbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.