Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag 2021-09-30
Arbetsplats Rehabenheten
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE77/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta på ett mindre sjukhus där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig? Då vi har en medarbetare som går vidare mot nya utmaningar söker vi nu en arbetsterapeut till vår enhet. 

Vår verksamhet

Vi erbjuder dig ett härligt gäng av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kuratorer som är kompetenta, engagerade och beredda att ta hand om dig på bästa sätt. Vid nyanställning använder vi oss av mentorer som vägleder dig som ny i vårt arbetssätt på lasarettets alla olika avdelningar. Omtanke, trygghet och arbetsglädje genomsyrar vår vardag såväl vid patientmöten som mellan kollegor.

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför mycket på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme per vecka och tillgång till personalgym liksom ett flertal träningsaktiviteter. 

Ditt uppdrag

Vi söker dig som är arbetsterapeut och har en god samarbetsförmåga. Som person ser du positivt på tillvaron och gillar att bidra och arbeta tillsammans över professionsgränserna. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du känner stort ansvar för din egen insats och våra patienter. Du kommer i huvudsak att arbeta på vårdavdelning. Det finns möjlighet att arbeta med flertalet olika aktiviteter både i vårt träningskök och ute i rehabträdgården. Handledning av studenter ingår också i arbetsuppgifterna.  B-körkort krävs.

Vi erbjuder

Tillsvidare 100%, tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Mari Gammelgård: 0171-41 81 32
mari.gammelgard@regionuppsala.se
Yrkesföreträdare Mathilda Wahlberg: 0171-41 83 73
mathilda.wahlberg@regionuppsala.se
Facklig företrädare Anna Westlöf: 0171-41 83 73

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken! Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Bifoga gärna din arbetsterapeutlegitimation och ditt examensbevis i din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.