Överläkare/specialistläkare ortopedi

Sista ansökningsdag 2021-08-22
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE78/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Förstärkt framtidsuppdrag

Lasarettet i Enköping har en framträdande roll inom Region Uppsalas elektiva ortopediska och kirurgiska verksamhet, främst inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför årligen drygt 800 höft- och knäprotesoperationer. Vi har nu fått ett utökat uppdrag inom den elektiva kirugin kallat Morgondagens elektiva kirurgi inom Region Uppsala (Dnr: LS018-0658).

Ditt uppdrag

Du kommer att utföra primärprotesoperationer och även viss revisionskirurgi. Du kommer att vara med och driva vår planerade kirurgi, ha mottagning och delta i vår dagbakjourslinje. Som överläkare har du en drivande roll också för utveckling av verksamheten. Handledning av ortopedkollegor ingår i arbetet.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom ortopedi. Du är en erfaren proteskirurg som är trygg i din roll, har lätt för att samarbeta och arbetar gärna i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om verksamheten eller tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef för Kirurgi, Tammer Hemdan; 0171-41 80 52, eller via e-post tammer.hemdan@regionuppsala.se 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga examensbevis, legitimationsbevis, samt specialistkompetensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Sjukhusets resultat är överlag goda avseende kvalitet i nationella kvalitetsregister, patientnöjdhet och medarbetarenkät. Sjukhuset har både region- och länsdelsuppdrag. Lasarettets organisation består av fem verksamhetsområden: akuten, anestesi-, operation och intermediärvård (ANOPIMA), kirurgi, medicin och radiologi.