Undersköterska dagtid

Sista ansökningsdag 2021-09-22
Arbetsplats Medicinavdelning 2
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE91/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinavdelning 2 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med inriktning stroke/neurologi. Vårt mål är att ge professionell vård till våra patienter genom att kvalitetssäkra vården, utbilda och utveckla personalen.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på akutvårdsavdelning med periodvis utökat ansvar för bemanning och schemaplanering. Arbetet hos oss är mycket varierande och kräver att du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning, gärna med inriktning akutsjukvård. Arbetslivserfarenhet är ett krav och erfarenhet från slutenvård är meriterande. Har du arbetat med schemaläggning och bemanning inom hälso- och sjukvård anses det meriterande. Som person är du flexibel och duktig på att samarbeta, givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning 100%, tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet kontakta:
Avdelningschef Linda Bejersten, 0171-41 73 64
Gruppchef Helena Stenholm, 0171-41 82 73
Facklig representant för Kommunal nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga även gärna med ditt utbildningsbevis på din undersköterskeutbildning.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.