Vårdsystemsamordnare

Sista ansökningsdag 2021-12-06
Arbetsplats Verksamhetsområde Verksamhetsnära stöd
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE119/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten. Vi har ett nära samarbete med Akademiska sjukhuset och här i Region Uppsala finns det goda möjligheter till utveckling och givande uppdrag.

Vår verksamhet

Utvecklingsenheten har i uppdrag att i nära samarbete med lasarettets verksamheter bidra till att förverkliga intentionerna i vårduppdraget mellan Region Uppsala och Lasarettet i Enköping. Inom utvecklingsenheten ser vi över hur vi kan förbättra och utveckla samarbetet inom en rad olika frågor så som systematisk verksamhetsutveckling, uppföljningar, hälsofrämjande sjukhus, miljöfrågor, vårddokumentation, vårdsystem och inom flera andra processer.

Arbetsgruppen består i dagsläget av tre personer, en vårdsystemsamordnare och två verksamhetsutvecklare. 

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter är främst att bistå lasarettet med utveckling av rutiner och kompetensutveckling för att säkerställa att vårdsystemen används optimalt. Du kommer att representera lasarettet i vårdsystemfrågor samt delta i vårdsystemrelaterade projekt inom Region Uppsala. Du är systemadministratör i de vårdsystem lasarettet använder. Det är vårdsystemsamordnarens uppgift att se vilka utvecklingsbehov som finns och kanalisera dessa för att få rätt riktning på utvecklingsarbetet. Du har även viss support och är länken mellan verksamheternas IT-stöd och centrala systemförvaltningen.

Dina kvalifikationer

Du har goda kunskaper i regionens journalsystem, Cosmic och gärna att du haft en roll som IT-stöd/superanvändare lokalt på din arbetsplats. Du har kunskap om verksamhetens olika yrkesgrupper och deras uppdrag. Du har erfarenhet av att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av standardisering och dokumentation.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och prioritera mellan olika arbetsuppgifter, är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är även strukturerad och problemlösande till din karaktär. Erfarenhet av support är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Britt Söderberg, tf chef Utvecklingsenheten 0171-41 80 22
Anette Lindgren, vårdsystemsamordnare 0171-41 82 45

Facklig kontaktperson nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ber dig därmed att vara snabb med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping