Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-12-16
Arbetsplats Lasarettet i Enköping
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE120/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Unik möjlighet att påverka framtiden
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli delaktig direkt från början när vi nu lyfter oss för att möta morgondagens krav på effektiv och nära hälso- och sjukvård. Vi genomför för tillfället en omorganisation för att skapa bättre förutsättningar för utveckling och för att främja ett processorienterat arbetssätt. Vi söker därför våra framtida medarbetare som med stort engagemang vill vara med och skapa ett ännu bättre sjukhus.

Nära till allt
Lasarettet i Enköping har ett ypperligt geografiskt läge med närhet och goda förbindelser till såväl Stockholm som till Uppsala, Västerås och Örebro. Vi har ett nära samarbete med Akademiska sjukhuset och här i Region Uppsala finns det goda möjligheter till utveckling och givande uppdrag.

Lasarettet i Enköping
Sjukhusets resultat är överlag goda avseende kvalité i nationella kvalitetsregister, patientnöjdhet och medarbetarenkät. Sjukhuset har en dygnet runt öppen akutmottagning, fem vårdavdelningar och fyra mottagningar riktade till medicin respektive kirurgi, operationsavdelning, intermediärvårdsavdelning, lasarettansluten hemsjukvård (LAH), rehabilitering och stor röntgenverksamhet. Från och med 1 september består sjukhuset av fem verksamhetsområden: akuten, ANOPIMA, kirurgi, medicin och röntgen.

Ditt uppdrag

Medicinavdelning 1 har 24 vårdplatser. Vi vårdar patienter med diagnos/er inom det internmedicinska området men vår huvudinriktning är mot kardiologi. Vi har 14 telemetriplatser för hjärtövervakning. Vi söker nu en sjuksköterska som vill jobba med oss. Hos oss får du en bred erfarenhet och möjlighet att utöva dina kunskaper vilket ger dig djupare kunskaper om internmedicinska tillstånd och behandlingar. Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård. Du är engagerad och vill vårda människor med akut behov av medicinsk behandling. Vi söker dig som är noggrann och lägger extra fokus på att skapa trygghet för patienten under vårdtiden. Du trivs med att arbeta både med och för människor.

Din kompetens

Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har en positiv inställning. Hos oss är det ofta ett stort patientflöde eftersom de flesta patienterna kommer in akut. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och effektivt med förmåga att leda arbetet samt kan växla arbetstempo när det behövs.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Helena Gustavsson, 0171-41 85 22
Facklig representant nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.