Röntgensjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-12-19
Arbetsplats Röntgenmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE124/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Röntgenmottagningen består av knappt 40 medarbetare. Vi genomför totalt cirka 38 000 undersökningar per år inom CT, MR, ultraljud, konventionell radiologi (inkl. genomlysning i mycket begränsad omfattning). Röntgenmottagningen har moderniserats med uppgradering av konventionell röntgen 2016. Under 2018 uppgraderades CT och under 2019 MR. Vi servar Enköpingsområdet med allmänradiologi samt stödjer Akademiska sjukhuset med specialiserade undersökningar åt hela Region Uppsala. 

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. Hos oss har du möjlighet att arbeta ”all-round” med konventionell röntgen, CT och MR. Vi tycker utveckling och utbildning är viktigt och du har möjlighet att vidareutbilda dig inom verksamhetens modaliteter. Helg- och kvällstjänstgöring/beredskap kommer att ingå i schemat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet i yrket. Vi värdesätter god arbetsmiljö och vi är en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar. Viljan att arbeta ”all-round” och vara flexibel är viktiga förutsättningar för att arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Som medarbetare hos oss har du en friskvårdstimme i veckan om arbetet tillåter. Lasarettet erbjuder sina anställda ett stort träningsutbud med olika grupppass samt tillgång till gym dygnet runt.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Evelina Löfberg telefon: 070-611 12 84
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via växeln: 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande. Bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.