Verksamhetsutvecklare till Lasarettet i Enköping

Sista ansökningsdag 2021-12-16
Arbetsplats Utvecklingsenheten, verksamhetsnära stöd
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE127/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Arbetsplatsbeskrivning
Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten. Vi har ett nära samarbete med Akademiska sjukhuset och här i Region Uppsala finns det goda möjligheter till utveckling och givande uppdrag.

Vår verksamhet

Utvecklingsenheten har i uppdrag att i nära samarbete med lasarettets verksamheter bidra till att förverkliga intentionerna i vårduppdraget mellan Region Uppsala och Lasarettet i Enköping. Inom utvecklingsavdelningen ser vi över hur vi kan förbättra och utveckla samarbetet inom en rad olika frågor så som systematisk verksamhetsutveckling, uppföljningar, hälsofrämjande sjukhus, miljöfrågor, vårddokumentation, vårdsystem och inom flera andra processer.

Lasarettet har genomfört en omorganisation för att skapa bättre förutsättningar för utveckling och för att främja ett processorienterat arbetssätt. Vi är fortfarande mitt i processen och vi kan därför erbjuda dig en unik möjlighet att vara med och påverka framtiden när vi nu lyfter oss för att möta morgondagens krav på effektiv och nära hälso- och sjukvård.

Ditt uppdrag

I din roll som verksamhetsutvecklare kommer du i huvudsak att stödja verksamheten inom personcentrerad vård, hälsofrämjande sjukhus, miljösamordning, införande av kvalitetsledningssystem, processutveckling och projektledning. Du arbetar i nära samarbete med verksamheterna genom att föreslå, koordinera, följa upp och rapportera inom dessa områden. Vi tillämpar ett teambaserat arbetssätt kring olika frågor för att nå bästa resultat på olika nivåer inom lasarettet samt även regionövergripande.

Dina kvalifikationer

Relevant högskole- /universitetsutbildning. Kunskap inom processkartläggning och systematisk verksamhetsutveckling. Kunskap inom hälsofrämjande arbete. Erfarenhet av att arbeta med Office 365. Kunskap i Microsoft Visio eller motsvarande system är meriterande.

Din kompetens

Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa. Du tänker strategiskt och har ett brett och långsiktigt perspektiv på frågor och dess konsekvenser. Du arbetar bra med andra människor. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitet i ditt arbete. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på heltid till och med september 2022 med möjlighet till förlängning, tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Administrativ chef Britt Söderberg 0171-418022
Verksamhetsutvecklare Emma Algell 0171-418129
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpnade under ansökningsperioden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.