Underläkare innan legitimation till kirurgi- spontanansökan

Sista ansökningsdag 2022-05-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE129/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Stor omtanke i litet format

Vill du jobba på det lilla sjukhuset som kännetecknas av omtanke, samarbete och utveckling? Då är Lasarettet i Enköping rätt för dig! Har vi ingen aktuell tjänst ute som passar just din profil är du välkommen att söka via denna annons.

Vår verksamhet

Verksamhetsområde kirurgi har 2 slutenvårdsavdelningar.

Ortopediska rehabiliteringsavdelningen för patienter med ortopediska diagnoser som har ytterligare behov av vård och rehabilitering efter exempelvis trauman, frakturer- eller protesoperationer.

Kirurgavdelningen är en vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, allmänkirurgi, urologi samt gynekologi.

Teamarbetet är centralt på avdelningarna, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området.
Ett gott bemötande av såväl kollegor som patienter är jätteviktigt för oss från ett HBTQ- och normkritiskt perspektiv.

Hälsofrämjande arbetsplats

Lasarettet i Enköping arbetar för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser. Med det menas att vi arbetar för att främja god hälsa, förebygger ohälsa och stödjer rehabilitering för personalen. Vi erbjuder ett brett utbud av förmåner med bland annat kostnadsfritt gym som är öppet dygnet runt samt andra motionsaktiviteter såsom olika gruppträningspass och vattengympa.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om våra tjänster eller vår verksamhet efter ansökan är insänt är du välkommen att kontakta:

Verksamhetsadministratör Cecilia Näslund 0171-418018
Överläkare Maria Flykt 0171-418189
Verksamhetschef Tammer Hemdan 0171-418052

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken. Bifoga CV, personligt brev och gärna examensbevis om du är klar med din utbildning. Finns något behov av vikarierande underläkare för avdelningsarbete blir du kontaktad av oss. Dina uppgifter kommer att finnas hos oss i 6 månader


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.