Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Akutmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE122/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår akutmottagning har med sina cirka 21 000 besök/år en central roll i verksamheten på lasarettet. Akutmottagningen är tillgänglig dygnet runt för akutbesök och är lasarettets centrum för katastrofberedskap. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och effektiv verksamhet där kamratandan är en central del i vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med trevliga medarbetare. Vi tillhandahåller kompetensutveckling i form av bland annat utbildning i ATSS (Akut Trauma Sjukvård för Sjuksköterskor), AMLS (Advanced Medical Life Support) och avancerad HLR för både barn och vuxna.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som uppskattar utmaningar och ett arbete med varierade uppgifter och tempoväxlingar. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med minst två års erfarenhet i yrket. Vana från akutsjukvård är meriterande. Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. God samarbetsförmåga värdesätts högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad efter önskemål. Tillträde efter överenskommelse. På akutmottagningen läggs schema efter arbetstidsmodell med arbetstidsförkortning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Lindqvist 0171–41 85 34.
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan! Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.