Vårt professionella team söker en operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-01-31
Arbetsplats Operationsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE114/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Operationsavdelningen är en välfungerande verksamhet med många olika inriktningar. Verksamheten består till stor del av ortopedi, där huvuddelen är primära höft och knäledsproteser. Vi utför dessutom ortopedi inom skuldra/knä, fot och handkirurgi. Vi har även allmän kirurgi i form av gall och bråckoperationer. Utöver detta utökas ständigt urologiverksamheten. En del av vår verksamhet består även av gynekologi.

Verksamheten inriktning är levande & vi är flexibla att ändra inriktning efter de behov som finns inom kirurgverksamheten.

Är du intresserad av att utvecklas inom något av våra profilområden? Vi har en välfungerande operationsavdelning som präglas av en stark gemenskap och en god atmosfär. Vårt utökade uppdrag gör att vi nu söker fler till kollegor till vårt team.

Ditt uppdrag

Som operationssjuksköterska hos oss arbetar du med alla våra profilområden med möjlighet att vara inriktad på ett av dessa. Du kommer att arbeta dagtid eftersom vi har planerade operationer dagtid, måndag-fredag.

Dina kvalifikationer

Du är specialistutbildad operationssjuksköterska. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt eftersom vi arbetar med flera olika områden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Du får en bra introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling. Vi satsar på vår personal och hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten, vår verksamhet eller vårt nya uppdrag är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Maria Malm 0171-418301
Vårdförbundet Anna Ahlin 0171-418301

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan, bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis. Vi kommer intervjua löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.