Undersköterska Medicinavdelning 1 – timvikariat för vår och sommar

Sista ansökningsdag 2022-03-15
Arbetsplats Medicinavdelning 1
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE136/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

För att täcka frånvaro för våra ordinarie undersköterskor behöver vi bli flera. Behovet finns redan under våren, men framförallt inför sommaren söker vi ett antal undersköterskor som vill arbeta tillsammans med oss under veckorna 23 till 33. Hos oss för du en möjlighet att göra skillnad i sommar och lära dig mycket under tiden. Välkommen till oss på medicinavdelning 1.

Vår verksamhet

Medicinavdelning 1 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med inriktning kardiologi. Vårt mål är att ge professionell vård till våra patienter genom att kvalitetssäkra vården, utbilda och utveckla personalen.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på medicinavdelning. Arbetet hos oss är mycket varierande och kräver att du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Undersköterskeutbildning alternativt 3 avslutade terminer på sjuksköterske- eller läkarprogrammet. Som person är du flexibel och bra på att samarbeta, givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Timanställning under våren och/eller semestervikariat under vecka 23 till 33. Vi ser helst att du kan arbeta hela semesterperioden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta: 
Avdelningschef Medicinavdelning 1 Helena Gustavsson 0171-41 85 22
Facklig företrädare för Kommunal nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.