Sekreterare till Lasarettet i Enköping

Sista ansökningsdag 2022-02-06
Arbetsplats Verksamhetsområde ANOPIMA
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE03/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Inom verksamhetsområde ANOPIMA vårdar vi patienter inom intermediärvård, vilket är lasarettets högsta vårdnivå. Vi har ett nära samarbete med både verksamhetsområde medicin, samt med intensivvården på Akademiska. På operation bedriver vi tillsammans med kirurgen och Akademiska planerad kirurgi inom allmänkirurgi, ortopedi, urologi och gynekologi. Vi gör ungefär 3500 operationer per år och tar hand om alla regioninnevånare över 12 år som är i behov av vår vård.

Lasarettet i Enköping kännetecknas av korta beslutsvägar och en flexibel organisation, vilket också präglar ANOPIMA. Vi är cirka 100 medarbetare och vi som arbetar här är specialistläkare inom anestesi- och intensivvård, undersköterskor, allmänsjuksköterskor, och specialistsjuksköterskor inom operation- anestesi- eller intensivvård. Vi servar regionen och universitetet med utbildningsplatser för samtliga yrkeskategorier - läkare, sjuksköterskor- och undersköterskor.

Ditt uppdrag

Vi söker en kvalificerad sekreterare som ska ge administrativt stöd till verksamhetschefen, ledningsgruppen samt övergripande på verksamhetsområdesnivå. Huvudarbetsuppgifterna fokuserar på mötes- och kalenderhantering, protokollföring i verksamhetens ledningsgrupp men även inom andra mötesstrukturer, diarieföring, handläggning av patientärenden samt administrativt stöd vid rekryteringar. I tjänsten ingår att vara huvudansvarig för viss behörighetstilldelning samt innehållspublicering på våra SharePoint-samarbetsplatser och du ingår i nätverk i vissa frågor på sjukhuset.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av administrativt arbete, gärna som chefssekreterare eller motsvarande. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig på engelska både muntligen och skriftligen. Du känner till vad patientsekretess innebär och hur GDPR påverkar arbetet inom hälso- och sjukvården. Vi förutsätter att du har god datorvana och är väl förtrogen med hela Office 365-paketet speciellt i Word, Excel, PowerPoint, SharePoint men även Teams. Det är meriterande om du har erfarenhet med Cosmic-systemet.

Din kompetens

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet, servicekänsla och initiativförmåga. Det är nödvändigt att du har god samarbetsförmåga och flexibilitet, att du både självständigt och i grupp kan utföra de arbetsuppgifter som ingår samt att du ser förändringsprocesser som en positiv utmaning. Du kommer att ingå i en administrativ stab och rapportera till verksamhetschefen.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta Åsa Eriksson Nordesjö, verksamhetschef; 0171-451133 eller Maria Tidstedt, vårdchef, 0171-418033

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.