Biträdande avdelningschef ortopediska rehabiliteringsavdelningen

Sista ansökningsdag 2022-05-25
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE50/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Avdelningen bedriver vård för patienter som behöver längre rehabilitering efter ortopediska skador.
Patienternas ålder och vårdtid varierar. De flesta vårdas i snitt 10 dygn. Vi har även del medicinpatienter. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Teamarbetet är centralt både på avdelningen och mottagningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Teamet består av sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och avdelningsläkare.

Ditt uppdrag

Personal - Du har ett delegerat ansvar för en grupp sjuksköterskor och undersköterskor. Du medverkar i rekrytering och lönesättning, har medarbetarsamtal och genomför rehabiliteringsåtgärder. Du arbetar strategiskt med uppföljning av din personal och deras utveckling. Du arbetar kontinuerligt med arbetsmiljöarbetet och du är delaktig i personalplaneringen.

Verksamhet - Här medverkar du i framtagningen av avdelningens och du är delaktig i att följa upp och utvärdera dessa. Du arbetar för att ge förutsättningar för personalen att vara med och utveckla verksamheten och patientvården. Du är delaktig i patientsäkerhetsarbetet på avdelningen.

Arbetsledning – Som biträdande avdelningschef är du med och leder och fördelar arbetat under dagen. Du ser till så att arbetet för sjuksköterskor och undersköterskor flyter. Du arbetar med patientflöden och logistik. Du handleder vid behov sjuksköterskor och undersköterskor i omvårdnadsarbetet för dagen. Tillsammans med avdelningschef och bemanningsassistent ansvarar du för att bemanningen är optimerad.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av kliniskt arbete. Tidigare erfarenhet som chef och/eller ledare är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och efterfrågade egenskaper är god samarbetsförmåga och att tycker att arbeta med människor.

Vi erbjuder

Tillsvidare 100% som sjuksköterska med ett tidsbegränsat uppdrag som biträdande avdelningschef på 100%. Dagtjänst (d.v.s. dag, kväll och lördag).
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta:
Vårdchef Erika Marjamaa Nilsson 0171451139 erika.marjamaa.nilsson@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson: Linda Belt Gustafsson, linda.belt.gustafsson@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.