Undersköterskor till ortopedisk rehabiliteringsavdelning

Sista ansökningsdag 2022-05-24
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE55/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Unik möjlighet att påverka framtiden
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli delaktig direkt från början när vi nu lyfter oss för att möta morgondagens krav på effektiv och nära hälso- och sjukvård. Vi har under året som gått genomfört en omorganisation för att skapa bättre förutsättningar för utveckling och för att främja ett processorienterat arbetssätt. Vi söker därför våra framtida medarbetare som med stort engagemang vill vara med och skapa ett ännu bättre sjukhus.

Nära till allt Lasarettet i Enköping har ett ypperligt geografiskt läge med närhet och goda förbindelser till såväl Stockholm som till Uppsala, Västerås och Örebro. Vi har ett nära samarbete med Akademiska sjukhuset och här i Region Uppsala finns det goda möjligheter till utveckling och givande uppdrag.

Lasarettet i Enköping 

Sjukhusets resultat är överlag goda avseende kvalité i nationella kvalitetsregister, patientnöjdhet och medarbetarenkät. Sjukhuset har en dygnet runt öppen akutmottagning, fem vårdavdelningar och fyra mottagningar riktade till medicin respektive kirurgi, operationsavdelning, intermediärvårdsavdelning, lasarettsansluten hemsjukvård (LAH), rehabilitering och stor röntgenverksamhet. Från och med 1 september 2020 består sjukhuset av fem verksamhetsområden: akuten, ANOPIMA, kirurgi, medicin och röntgen. Sjukhusets kirurgiska verksamhet är elektiv och sjukhuset har fått förtroendet att ta allt mer framträdande roll inom Region Uppsalas elektiva ortopediska, kirurgiska och urologiska verksamhet. Vi vidareutvecklar verksamheten med visionen att gå mot center of excellence.

Vår verksamhet

Vi är en slutenvårdsavdelning för patienter som har behov av mobilisering och rehabilitering en kortare tid. Upptagningsområdet är i första hand patienter från Enköping, Håbo och Heby, samt de av kirurgavdelningens patienter som genomgått en höft- eller knäledsplastik och har ett längre rehabiliteringsbehov. Avdelningen öppnade 6 platser i december 2019 och har nu öppnat upp till sin fulla kapacitet på 16 vårdplatser. Vår personal har en bred kompetens och består av undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, ortoped, geriatriker och apotekare. 

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på slutenvårdsavdelning. Som undersköterska hos oss kommer du få vara med och forma en ny vårdavdelning, där vi fokuserar på hälsosamma arbetsscheman och arbetstider, bra arbetssätt med utvecklande ronder, personcentrerad vård, daglig styrning etc. Som en del av arbetet med att skapa en bättre arbetsmiljö kommer vi därför att arbeta med ett förtydligande av roller och arbetsfördelning mellan olika professioner, vad vi testar är du med och påverkar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet i yrket och vill vara med och starta upp någonting nytt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder 100% sysselsättningsgrad, eller deltid efter överenskommelse. Tjänsten är planerad som en dagtjänst (d.v.s. dag, kväll och helg). Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför mycket på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme och tillgång till personalgym liksom ett flertal träningsaktiviteter.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Johan Kumblad, 0171-41 82 87
Facklig kontaktperson för Kommunal nås via vår växel, 0171-41 80 00

Rekryteringen kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.