Anestesisjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Operationsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE137/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Operationsavdelning består av sju operationssalar och vi utför cirka 5000 elektiva operationer/år. Verksamheten består av kirurgi inom urologi, gynekologi och plastikkirurgi samt höft-och knäprotesoperationer, vilka utgör en stor del av alla operationerna som genomförs vid lasarettet. För att optimera väntetider inom Region Uppsala har ett tätt samarbete etablerats med Akademiska sjukhuset. Detta ses bland annat av att flera operatörer opererar både vid Akademiska sjukhuset och Lasarettet i Enköping. 

Uppvakningsavdelningen har tretton vårdplatser och leds av samma chef som på operationsavdelningen. Tillsammans är vi cirka 60 medarbetare. Hos oss arbetar operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, undersköterskor, operatörer och anestesiläkare. Varje yrkeskategori bidrar med sin unika kunskap och detta gör att vi kan ge den bästa vården till våra patienter. Operationsverksamheten pågår dagtid, måndag till fredag. Vår uppvakningsavdelning har öppet fram till klockan 21.30 månd-tors och till kl 18.30 på fredagar. Helger och röda dagar håller vi stängt. Våra profilområden är: kirurgi – galla och bråck, ortopedi – höftprotes och knäprotes, urologi – prostata, urinblåsa och njursten.

Är du intresserad av att utvecklas inom något av våra profilområden? Vi är en välfungerande operationsavdelning som präglas av en stark gemenskap och en god atmosfär.

Ditt uppdrag

Som anestesisjuksköterska hos oss arbetar du med alla våra profilområden med möjlighet att vara inriktad på ett av dessa. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete med i huvudsak planerade operationer. Eftersom att vi tillhör verksamhetsområdet ANOPIMA ges möjlighet till rotation mellan operation och intermediär vård. I uppdraget ingår även arbete på preop och uppvakningsavdelningen. 

Dina kvalifikationer

Du är specialistutbildad anestesisjuksköterska. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt eftersom vi arbetar med flera olika områden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. I tjänsten ingår även vissa arbetspass på uppvakningsavdelningen (UVA) & då kan arbetspass fördelas på kvällstid. Vi har stängt helger och röda dagar. Lön och tillträde efter överenskommelse. 

Vi satsar på vår personal och hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten, vår verksamhet eller vårt nya uppdrag är du välkommen att kontakta: 
Elenor Hahlin, gruppchef anestesi och uppvakningsavdelningen 0171-418301  
Maria Malm, avdelningschef 0171-417354
Facklig kontaktperson Sara Eriksson Vårdförbundet 0171-418301

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.