Avdelningschef till intermediärvårdsavdelningen

Sista ansökningsdag 2022-07-29
Arbetsplats Verksamhetsområde ANOPIMA
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE72/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde ANOPIMA vid lasarettet i Enköping har idag ca 110 medarbetare och omfattar anestesi- och operationsavdelningen, pre- och postoperativa avdelningen, steriltekniska enheten och intermediärvårdsavdelningen. Intermediärvårdsavdelningen har ca 30 medarbetare och är lasarettets högsta vårdnivå med 5 vårdplatser. Intermediärvårdsavdelningen är inriktad mot medicinsk intermediärvård och vårdar framför allt patienter med svikt i vitala funktioner. Intermediärvårdsavdelningen har även möjlighet till invasiv ventilatorbehandling. Avdelningen är bemannad med specialistsjuksköterskor dygnet runt.

Vi söker dig som med engagemang och drivkraft vill vara med och leda och utveckla vår intermediärvårdsavdelning.

Ditt uppdrag

Som avdelningschef på intermediärvårdsavdelningen kommer du att arbeta tillsamman med ett professionellt team av trygga, glada, kompetenta medarbetare. Du kommer att leda vår fortsatta utveckling mot en intermediärvård i framkant. Fokus i uppdraget ligger på en god och säker vård med hög kvalitet för våra patienter. Du bidrar till en god arbetsmiljö och ett arbetsklimat som ger förutsättningar för medarbetares delaktighet och ansvarstagande. Konstruktivt samarbete med övriga enheter inom verksamhetsområdet och andra kontaktytor är av stor vikt för uppdraget. Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschef. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har ett nära samarbete med övriga chefer. 

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom intensivvård, anestesi eller akutsjukvård. Tidigare chefserfarenhet inom vårdverksamhet är meriterande.

Din kompetens

Du besitter ett naturligt ledarskap med förmåga att bibehålla lugn och stabilitet i stressade situationer, har modet att fatta beslut och förmåga att tänka i nya banor. Du är drivande och du tar vara på dina medarbetares idéer. Du kan motivera andra att utvecklas, växa och ta ansvar. Du är medveten om hur fokus på kvalitet bidrar till verksamheten. Du har god förmåga att strukturera och organisera. Du förstår vikten av god kommunikation och god samarbetsförmåga samt har förmåga att leda mot verksamhetens uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Vi erbjuder

Heltid, tidsbegränsat chefsförordnande under tre år med en tillsvidareanställning inom din profession inom Region Uppsala som grund. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Låter detta intressant är du varmt välkommen att söka tjänsten som avdelningschef hos oss.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Åsa Eriksson Nordesjö, 072-2042061
Fackliga kontaktpersoner Kristina Leppämäki, 0171-418506

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.