AT-läkare i Enköping

Sista ansökningsdag 2022-10-02
Arbetsplats Lasarettet i Enköping
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE94/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka AT hos oss!

Vi erbjuder dig som AT-läkare en aktiv roll i den dagliga verksamheten där du snabbt kommer in i det praktiska patientarbetet. Vår målsättning med din AT-tjänstgöring är att du ska få en god klinisk grund att stå på inför din framtida yrkesutveckling. AT-läkarna är en viktig del i läkargruppen vid lasarettet i Enköping. Efter genomförd AT-tjänstgöring finns möjligheter till fortsatt ST-tjänst inom Region Uppsala.

Blockplan

En AT-tjänstgöring hos oss innefattar 6 månader kirurgi/ortopedi/urologi inklusive anestesi, 6 månader internmedicin, 3 månader psykiatri vid Akademiska sjukhuset och avslutas med 6 månader primärvårdstjänstgöring inom Region Uppsala. Jourtjänstgöring på akuten ingår på den kirurgiska och internmedicinska placeringen. Placering på vårdcentral kan ske varsomhelst i regionen. Förmåner: 2 betalda kurser erbjuds under första året. Två valfria veckor inom eget valt önskeområde erbjuds under första året. I mån av plats erbjuds även deltagande på den årliga AT-stämman.

Läs mer om vår AT-tjänstgöring här

Dina kvalifikationer

- Läkarexamen före tillträde enligt Socialstyrelsens bestämmelser, eller beslut från Socialstyrelsen om AT. 
- Språkkunskaper motsvarande svenska C1. Vid utländsk examen ska Svensk samhälls- och författningskunskap vara genomgången.

Arbetslivserfarenhet meriterande:
- Erfarenhet av arbete som underläkare.
- Akutmottagningserfarenhet och/eller intresse för akutsjukvård.

Din kompetens

- God förmåga att arbeta självständigt.
- God samarbetsförmåga.
- Vill arbeta på det lilla lasarettet och lockas av vad det innebär, bl a mycket eget ansvar. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Tjänstgöringen är på heltid, visstidsanställning om 21 månader. Inför vårterminen 2023 kommer vi att rekrytera 6 AT-läkare, 3 med start 20/2-23, 3 med start 22/5-23. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Intervju

Intervjuer hålles den 20-21/10 i Enköping. Kallelse till intervju kan komma att ske med kort varsel. 

Vill du veta mer?

Har du frågor om vår verksamhet eller AT på Lasarettet i Enköping. Välkommen att kontakta oss!

Arturo Centurion, AT-chef 0171–451138
arturo.centurion@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga examensbevis i din ansökan. När du registrerar din ansökan kommer du få besvara ett antal frågor, vi tackar dig i förväg för att du tar dig tid att göra detta.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.