Läkare till verksamhetsområde kirurgi- spontanansökan

Sista ansökningsdag 2023-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE116/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Stor omtanke i litet format!

Vill du jobba på det lilla sjukhuset som kännetecknas av omtanke, samarbete och utveckling? Då är Lasarettet i Enköping rätt för dig! Har vi ingen aktuell tjänst ute som passar just din profil är du välkommen att söka via denna annons.

Vår verksamhet

Lasarettet i Enköping har en akutmottagning som är öppen dygnet runt med cirka 20 000 besök av vuxna och barn per år. Lasarettets operationsverksamhet har en elektiv profil och på våra operationssalar utförs allmänkirurgi, ortopedi, urologi och gynekologi. Tillsammans med vår samarbetspartner Akademiska sjukhuset i Uppsala är vårt uppdrag att ombesörja regionens behov av kirurgi inom dessa områden. Varje år utförs över 5000 operationer på vår operationsavdelning och våran mottagningsverksamhet är öppen dagtid.

Hälsofrämjande arbetsplats

Lasarettet i Enköping arbetar för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser. Med det menas att vi arbetar för att främja god hälsa, förebygger ohälsa och stödjer rehabilitering för personalen. Vi erbjuder ett brett utbud av förmåner med bland annat kostnadsfritt gym som är öppet dygnet runt samt andra motionsaktiviteter såsom olika gruppträningspass och vattengympa.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om våra tjänster eller vår verksamhet  efter att ansökan inkommit är du välkommen att kontakta:
Verksamhetsadministratör Cecilia Näslund 0171-418 018
Överläkare Maria Flykt 0171-418 189
Verksamhetschef Tammer Hemdan 0171-418 052

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, personligt brev, legitimationsbevis och examensbevis. Finns något behov blir du kontaktad av oss. Dina uppgifter kommer att finnas hos oss i 6 månader.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.