Överläkare/specialistläkare gynekologi

Sista ansökningsdag 2022-12-31
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE129/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en specialistläkare till Lasarettet i Enköping!

Vill du vara med och utveckla gynmottagningen på Lasarettet i Enköping? Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete där du får arbeta med öppenvård av all benign gynekologi, samt cancerutredningar. Vi har kirurgisk verksamhet i mindre skala som innefattar en bredd av hystero- och laparoskopier, bäckenbottenkirurgi och koniseringar. Operationer utförs främst som minimalinvasiv öppenvård, enstaka operationer görs i slutenvård. Sedan senvåren pågår ett arbete med att starta upp mottagningsoperationer. Vårt uppdrag är att utreda och behandla vulvabesvär, aborter, inkontinens och prolaps, endometrios, buksmärtor, blödningsrubbningar, fertilitetsutredningar, hormonförändringar samt tumörutredningar. Fokus på tjänsten är mottagningsarbete men med rätt kompetens kan utrymme finnas för expanderad kirurgi. I arbetet ingår handledning av läkarstudenter och ST-läkare i allmänmedicin.

Vår verksamhet

Lasarettet i Enköping har som uppdrag att sörja för den medicinska och kirurgiska vården i länet tillsammans med Akademiska sjukhuset. Gynmottagningen organiseras under verksamhetsområde Kirurgi. Gynmottagningen ansvarar för den gynekologiska vården inom vårt upptagningsområde. Årligen utförs ca 4000 läkarbesök, 300 polikliniska operationer och ca 1000 barnmorskebesök. Vi är en välutrustad mottagning med ett omvittnat gott arbetsklimat. Vi sätter patienten i centrum och lägger stor vikt vid patient-läkarkontinuitet för att kunna erbjuda en vård med hög kvalitet. Vi har mycket god kompetens med barnmorskor och undersköterskor på mottagningen, samt medicinska sekreterare.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom gynekologi och obstetrik med god klinisk kompetens. Du är van att arbeta självständigt på mottagning och operationsavdelning. Intresse för verksamhetsutveckling och handledning är ett plus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med möjlighet att diskutera tjänstgöringsgraden. Vi kan även erbjuda en provanställning på timmar för dig som vill känna dig för, innan eventuell tillsvidareanställning. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag och ingen jour eller beredskap ingår i tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Anneli Jördens, överläkare MAL Gynekologmottagningen 0171-41 81 65 Helen Bergman, avdelningschef Gynekologmottagningen 0171-45 11 71

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.