Nattsjuksköterska till medicinavdelningarna

Sista ansökningsdag 2023-02-28
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE95/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Nu behöver vi förstärka vårt nattgäng, är kanske du personen vi söker?

Vår verksamhet

Avdelning 1 har 24 vårdplatser med inriktning kardiologi, avdelning 2 har 12 vårdplatser med inriktning stroke. Här vårdas också patienter med många andra medicinska diagnoser vilket leder till en bred kompetens inom allmän medicin. Hos oss är det ofta ett stort patientflöde eftersom de flesta patienterna kommer in akut. Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer.

Ditt uppdrag

Som nattsjuksköterska hos oss roterar du mellan avdelning 1 och 2. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor. Ni arbetar tillsammans nära patienten, och som sjuksköterska deltar du i omvårdanden av patienten. Vi erbjuder till all personal som arbetar med strokepatienter en strokeutbildning på distans via Umeå universitet – sammanlagt 3 hp. Utöver detta kommer utbildningsdagar med olika fokusområden att ges minst 2 gånger per år.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård eller strokevård. 

Din kompetens

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har en positiv inställning. Det är viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och effektivt och har förmåga att kunna växla arbetstempo när det behövs. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Hanna Wettermark, 0171-41 85 22
Tf avdelningschef Helena Stenholm, 0171-41 82 73
Tf avdelningschef Madeleine Berglind, 0171-41 73 64
Facklig representant Vårdförbundet Jenny Andersson 0171-41 81 02

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.