Undersköterska till operationsavdelning

Sista ansökningsdag 2023-02-01
Arbetsplats Operationsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE05/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi är en välfungerande operationsavdelning som präglas av en stark gemenskap och en god atmosfär.

Operationsavdelning består av sju operationssalar och vi utför cirka 4000 elektiva operationer per år. Verksamheten består av kirurgi inom allmänkirurgi, urologi, gynekologi och samt ortopedi, där vi i huvudsak utför höft-och knäprotesoperationer. För att optimera väntetider inom Region Uppsala har ett tätt samarbete etablerats med Akademiska sjukhuset.  

Uppvakningsavdelningen har tretton vårdplatser och leds av samma chef som på operationsavdelningen. Tillsammans är vi cirka 65 medarbetare. Hos oss arbetar operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, undersköterskor, läkare och anestesiläkare. Varje yrkeskategori bidrar med sin unika kunskap och detta gör att vi kan ge den bästa vården till våra patienter.

Operationsverksamheten pågår dagtid, måndag till fredag. Vår uppvakningsavdelning har öppet måndag-torsdag till klockan 21:00 och till klockan 18.30 på fredagar. Helger och röda dagar håller vi stängt.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete med i huvudsak planerade operationer. Du arbetar vissa dagar i team tillsammans med operationssjuksköterska, anestesisjuksköterska samt operatör/assistent på operationssalen med patienten i fokus. Andra dagar arbetar du med att serva teamen utanför operationssalen. Vissa arbetspass kan du komma att få arbeta på vår uppvakningsavdelning och ta hand om patienten efter genomförd operation.

Dina kvalifikationer och din kompetens

Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av operationssjukvård. Intresse för medicinskteknisk apparatur är en fördel, då mycket av arbetet är tekniskt. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt eftersom vi arbetar med flera olika områden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. I tjänsten kan även vissa arbetspass på uppvakningsavdelningen (UVA) förläggas på kvällstid. Vi har stängt helger och röda dagar. Lön och tillträde efter överenskommelse. 

Vi anser att god introduktion är en förutsättning för att lära sig ett arbete. Tid avsätts därmed för individuell introduktion.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten, vår verksamhet eller vårt nya uppdrag är du välkommen att kontakta: 
Susanne Karlsson, biträdande Avdelningschef 0171-41 81 45  
Maria Malm, Avdelningschef 0171-417354
Facklig kontaktperson Camilla Nylén, 0171-418301

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.