Sommarvikarie IMA

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Anestesi operation och intermediärvård
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE22/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Intermediärvårdsavdelningen (IMA) tillhör verksamhetsområdet anestesi- operation- och intermediärvård (ANOPIMA). Avdelningen består av 5 vårdplatser och är lasarettets högsta vårdnivå. Detta innebär att avdelningen har kapacitet att vårda både patienter med cirkulationssvikt och dem som har behov av avancerad luftvägsbehandling.

På avdelningen vårdas patienter med ett brett spann av diagnoser, främst inom medicinska specialiteter. Viss poliklinisk verksamhet förekommer, bland annat utförs planerade elkonverteringar på regelbunden basis.

Tempot är varierande och stundtals kan avdelningen ha stor omsättning av patienter.  Avdelningsspecifika behandlingar är bland annat NIV, Optiflow samt även patienter som av medicinska skäl behöver intensivvårdas i respirator under en begränsad period.  Alla vårdplatser är utrustade med övervakningsmonitorer. Vi som arbetar här är en blandning av väldigt erfarna sjuksköterskor och undersköterskor, samt några yngre och nyare kollegor. Vi är en liten personalgrupp på cirka 27 medarbetare, vilket gör vår avdelning till en personlig och trevlig arbetsplats.

Ditt uppdrag

Som undersköterska arbetar man inom alla delar av enheten och i team med övriga medarbetare runt patienten. I övrigt sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor på en intermediärvårdsavdelning. Inskolning anpassas efter dina tidigare erfarenheter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några år i yrket, med erfarenhet av att arbeta inom slutenvård. Du ska trivas med ett varierande tempo och att arbeta med många olika diagnoser. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder sommarvikariat med god chans till förlängning. Semesterperioden sträcker sig mellan veckorna 26-33 med några veckors introduktion innan anställningsperiodens början. Sysselsättningsgraden kan diskuteras men vi ser gärna att du kan arbeta större delen av perioden. Trivs vi med varandra kan vikariatet förlängas även efter sommaren.

Hos oss har du möjlighet att känna att du verkligen hinner med patienterna och har förutsättningar att göra ett bra jobb. Det finns även möjlighet att hospitera på avdelningen!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta oss:
Tillförordnad avdelningschef Annica Lagö 0171-451024 
Facklig företrädare för Kommunal; Linda Thorell och Christina Strömberg 1071-418506

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna utbildningsbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.