Specialistsjuksköterska/grundutbildad sjuksköterska till IMA-avdelningen

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde ANOPIMA
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE119/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde anestesi- operation- och intermediärvård (ANOPIMA) vid lasarettet i Enköping har idag ca 100 medarbetare och omfattar anestesi- och operationsavdelningen, pre- och postoperativa avdelningen, steriltekniska enheten och intermediärvårdsavdelningen (IMA). Intermediärvårdsavdelningen har ca 30 medarbetare och är lasarettets högsta vårdnivå med 5 vårdplatser. Intermediärvårdsavdelningen är inriktad mot medicinsk intermediärvård och vårdar framför allt patienter med svikt i vitala funktioner.  Intermediärvårdsavdelningen har även möjlighet till invasiv ventilatorbehandling. Avdelningen är bemannad med specialistsjuksköterskor dygnet runt.

Nu söker vi ytterligare en engagerad och positiv kollega till vårat team.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter består av omvårdnad, övervakning och behandling av patienter med ett vårdbehov som inte kan tillgodoses på sedvanlig vårdavdelning. Arbetet innebär även viss poliklinisk vård, exempelvis elkonverteringar och kortidsbehandling av akut hjärtsvikt. Tillsammans med anestesiolog ingår du i bemanningen av lasarettets akutsökarfunktion. Det innebär att du bistår övriga lasarettet vid akuta situationer samt vid behov förstärker ambulanssjukvården vid transport av patienter till närliggande sjukhus.

Att vara specialistsjuksköterska på IMA är ett spännande arbete där du får möta många olika patientkategorier med varierat vårdbehov. Du blir del av ett skickligt team samtidigt som du förväntas arbeta självständigt.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård, alternativt grundutbildad sjuksköterska med erfarenhet av akut- och intermediärvård. Tidigare erfarenhet inom intensivvård ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande och bidrar till ett gott samarbete och en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du kommer att kunna tillvarata och utvecklas inom ditt kompetensområde. På IMA har du goda förutsättningar att arbeta kvalitetssäkrat och med ständigt förbättringsarbete i fokus.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att ha möjlighet att arbeta dag, natt eller rotation dag/natt. Vi har individschema med en arbetstidsmodell som innebär arbetstidsförkortning med förstärkt ob-tillägg. Vi erbjuder en anpassad introduktion beroende på om du är grundutbildad sjuksköterska eller specialistutbildad. Du är välkommen att hospitera på vår avdelning för att träffa oss och få en inblick i den vård vi bedriver.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tf avdelningschef Annica Lagö, 072-2030748
Företrädare för vårdförbundet Kristina Leppämäki, 0171-418506

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Ansökningar kan komma att hanteras löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.