Undersköterska medicinavdelningarna – timvikariat för vår och sommar

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE23/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

För att täcka frånvaro för våra ordinarie undersköterskor behöver vi bli flera. Behovet finns redan under våren, men framförallt inför sommaren söker vi ett antal undersköterskor som vill arbeta tillsammans med oss under veckorna 23 till 33. Hos oss för du en möjlighet att göra skillnad i sommar och lära dig mycket under tiden. Välkommen till oss på medicinavdelningarna!

Vår verksamhet

Medicinavdelningarna är allmänmedicinska vårdavdelningar med inriktning kardiologi och stroke. Vårt mål är att ge professionell vård till våra patienter genom att kvalitetssäkra vården, utbilda och utveckla personalen.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på medicinavdelning. Arbetet hos oss är mycket varierande och kräver att du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Undersköterskeutbildning alternativt 3 avslutade terminer på sjuksköterske- eller läkarprogrammet. Som person är du flexibel och bra på att samarbeta, givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder timanställning under våren och/eller semestervikariat under vecka 23 till 33. Vi ser helst att du kan arbeta hela semesterperioden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta: 
Avdelningschef Madeleine Berglind, 0171-41 73 64
Bitr. avdelningschef Helena Stenholm, 0171-41 82 73
Fackliga företrädare för Kommunal: 
Sofia Engman Liceno 0171-41 81 02, Madicken Koch 0171-41 81 01

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

OBS, viktig information om din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)  Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.