Kvalitet och verksamhetsutvecklare VoK

Sista ansökningsdag 2023-06-11
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE56/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde kirurgi består av två vårdavdelningar samt två mottagningar. Vi arbetar framför allt med elektiv kirurgi men våra mottagningar har ett akut flöde. På kirurgavdelningen vårdas patienter som opererat elektiva höft- och knäproteser, galloperationer samt urologi. På ortopediska rehabiliteringsavdelningen vårdas patienter som behöver rehabilitering efter ortopediska åkommor i första hand.

Tjänsten tillhör vår planeringsenhet. Där arbetar fem operationskoordinatorer, tre mottagningsbokare och två bemanningsassistenter och en verksamhetsutvecklare. Vårt uppdrag är att inom verksamhetsområde Kirurgi planera och boka patienter till mottagning och operation. Till operation planerar och bokar vi elektiva patienter. Nu utökar vi vår personalgrupp med ytterligare verksamhetsutvecklare för att arbeta mer verksamhetsnära med kvalitetsfrågor.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag innebär att strategiskt arbeta med olika utvecklingsfrågor som uppstår inom vårt verksamhetsområde. Det innebär att du som verksamhetsutvecklare analyserar, undersöker, planerar, utbildar, utformar nya rutiner m.m. För att förbättra och effektivisera processerna inom verksamhetsområdet kirurgi. Bland annat så kommer du fördela DocPlusflöden samt vara uppdaterad gällande vårt verksamhetsområde i olika styrande dokument, rutiner, avvikelser osv. Ett nära samarbete med patientsäkerhetssamordnare, vårdsystemsamordnare och SVF-koordinator är en förutsättning.

Dina kvalifikationer

Du som söker ska vara utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från olika områden. Det är meriterande om du arbetat med verksamhetsutveckling. Det är bra om du har erfarenhet av att självständigt driva frågor och att arbeta i projekt.

Din kompetens

Du behöver kunna hantera många olika typer av situationer och människor. 
Arbetet förutsätter därför både god samarbetsförmåga samt att självständigt planera och driva arbetet.  Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag till 50% de andra 50% är förlagd på vårdavdelningen med dag-, kväll- och helgtjänstgörning. Tjänsten avser tjänstgöringsgrad på 100%, uppdelad på 50% verksamhetsutveckling och 50% kliniskt arbete. Tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Åsa Yttermark 0171-451007
Kontakt med facklig representant fås genom växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.