Undersköterska - spontanansökan

Sista ansökningsdag 2023-12-31
Arbetsplats Lasarettet i Enköping
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE67/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Stor omtanke i litet format

Vill du jobba på det lilla sjukhuset som kännetecknas av omtanke, samarbete och utveckling? Då är Lasarettet i Enköping rätt för dig! Har vi ingen aktuell tjänst ute som passar just din profil är du välkommen att söka via denna annons.

Skriv vad du är intresserad av samt bifoga CV och personligt brev. Finns något behov blir du kontaktad av oss. Dina uppgifter kommer att finnas hos oss i 6 månader.

Vår verksamhet

På lasarettet bedrivs både akut och planerad vård och verksamheten omfattar medicin, kirurgi och radiologi. Ett gott bemötande av såväl kollegor som patienter är jätteviktigt för oss från ett HBTQ- och normkritiskt perspektiv.

Hälsofrämjande arbetsplats

Lasarettet i Enköping arbetar för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser. Med det menas att vi arbetar för att främja god hälsa, förebygger ohälsa och stödjer rehabilitering för personalen. Vi erbjuder ett brett utbud av förmåner med bland annat kostnadsfritt gym som är öppet dygnet runt samt andra motionsaktiviteter såsom olika gruppträningspass och vattengympa.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad,  Förmåner hos Region Uppsala

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken. Vi intervjuar löpande! Tänk på att du behöver ansöka till våra annonserade tjänster för att vara aktuell i en specifik rekrytering.

OBS! Viktig information gällande din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.