Legitimerad läkare - spontanansökan

Sista ansökningsdag 2023-12-31
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE105/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde medicin består av öppenvård samt akut och planerad slutenvård med fokus på följande processer: hjärtsvikt, hjärtinfarkt, stroke, diabetes och infektioner. Därutöver bedrivs öppenvård inom mag-/tarm- och leversjukdomar. Till verksamheten ingår även en hudmottagning som drivs i samarbete med Akademiska sjukhuset. Verksamheten är organiserad i två medicinavdelningar, medicinmottagning, rehabiliteringsenhet, lasarettsansluten hemsjukvård, samt läkare inom verksamhetsområdet. Hos oss fina goda möjligheter till ST inom internmedicin.

Ditt uppdrag

Normalt förekommande arbetsuppgifter för underläkare på akutmottagning och på medicinavdelning. Arbetet är självständigt men med handledning av äldre kollegor samt bakjour. Jourtjänstgöring ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med erfarenhet i yrket. Jourvana är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Som legitimerad underläkare hos oss får du en erfaren handledare, en veckas extern utbildning som planeras tillsammans med din handledare samt möjlighet att delta vid ST-utbildning varje vecka under höst- och vårtermin.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta :
Verksamhetschef Isa Jalali, 0171-41 82 22
Facklig företrädare för UAL Mikael Wiklund, nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna din legitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.