Sjuksköterska- akutmottagningen

Sista ansökningsdag 2023-10-15
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE82/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår akutmottagning har med sina cirka 23 000 besök/år en central roll i verksamheten på lasarettet. Akutmottagningen är tillgänglig dygnet runt för akutbesök och är lasarettets centrum för katastrofberedskap. Vi tar emot patienter i alla åldrar med olika diagnoser, varav många av dem är barn. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och effektiv verksamhet där kamratandan är en central del i vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Vi söker nu dig som arbetat några år som sjuksköterska och är intresserad av att utvecklas i din roll. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med trevliga kollegor, varierande arbetsuppgifter och tempo. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. Vi tillhandahåller kompetensutveckling i form av bland annat utbildning i ATSS (akut trauma sjukvård för sjuksköterskor), AMLS (advanced medical life support) och avancerad HLR för både barn och vuxna.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som uppskattar utmaningar och ett arbete med varierade uppgifter och tempoväxlingar. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med två års erfarenhet i yrket. Vana från akutsjukvård är meriterande. Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. God samarbetsförmåga värdesätts högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad efter önskemål. Tillträde efter överenskommelse. På akutmottagningen läggs schema efter arbetstidsmodell med arbetstidsförkortning. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Elin Peterson elin.jennifer.peterson@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan! Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Urval och intervjuer kan komma ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.