Omvårdnadsassistent/Undersköterska akutmottagningen – semestervikariat

Sista ansökningsdag 2024-03-31
Arbetsplats Akutmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE04/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Akutmottagningen har med sina cirka 23 000 besök/år en central roll i verksamheten. Akutmottagningen är tillgänglig dygnet runt för akutbesök för patienter i alla åldrar och är lasarettets centrum för katastrofberedskap. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och effektiv verksamhet där kamratandan är en central del.

Ditt uppdrag

Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete med trevliga medarbetare. Som omvårdnadsassistent/undersköterska arbetar du i nära samarbete med sjuksköterska och läkare. I rollen ingår allmänt omvårdnadsarbete, kassatjänstgöring och enklare gipsningar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som läser minst termin 4 på sjuksköterskeprogrammet. Erfarenhet från akutsjukvård eller liknande är meriterande liksom kassaregistrering och gipskunskap. 

Du trivs på en arbetsplats med stundvis högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Semestervikariat/timanställning under veckorna 26 till 33 med 3 veckors introduktion under våren alternativt början av juni månad. Sysselsättningsgraden kan diskuteras, men vi ser gärna att du kan arbeta under hela perioden. En högre tillgänglighet ökar dina chanser för anställning. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Biträdande avdelningschef Camilla Nordström 072-2261967
Kommunal Catrin Nyman 0171-41 81 25

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.