Fysioterapeut till rehabenheten

Sista ansökningsdag 2024-03-03
Arbetsplats Lasarettet i Enköping
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE13/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta på ett mindre sjukhus där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig? Vi på rehabenheten söker nu en fysioterapeut för ett vikariat med placering i medicinteamet.

Vår verksamhet

På rehabenheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder. Tillsammans ansvarar vi för insatser på lasarettets olika avdelningar inom verksamhetsområde medicin och kirurgi. Verksamheten innefattar såväl slutenvård som specialiserad öppenvård. Arbetsgruppen består idag av cirka 30 kollegor, några som är nya i sin profession och andra med längre erfarenhet i sin yrkesroll och i arbete inom regionen.

Vi på rehabenheten värdesätter gott samarbete och arbetar i multiprofessionella team kring patienten. Omtanke, trygghet och arbetsglädje genomsyrar vår vardag såväl vid patientmöten som mellan kollegor.

Ditt uppdrag

Som fysioterapeut är ditt uppdrag att tillsammans med övriga kollegor arbeta personcentrerat utifrån patienternas individuella förutsättningar och behov. Arbetsuppgifterna på medicinavdelningen består bland annat av funktionsbedömning, träning samt hjälpmedelsutprovning. Tillsammans med patienten har vi fokus på insatser som ger stöd inför trygg och säker hemgång.

För att trivas hos oss ser vi att du uppskattar ett omväxlande arbete och vill arbeta i team. Du är en engagerad och positiv kollega som tycker att ett professionellt och trevligt bemötande är ett värdefullt verktyg för att skapa goda relationer till patienter och kollegor.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut är det något vi värdesätter men välkomnar även dig som är nyexaminerad. Som person ser du positivt på tillvaron, har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team samtidigt som du känner stort ansvar för din insats i relation till patienterna. B-körkort krävs.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning, tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Mari Gammelgård 0171-41 82 32, mari.gammelgard@regionuppsala.se
Yrkesföreträdare Maria Nordström 0171-41 83 73, maria.c.nordstrom@regionuppsala.se
Facklig företrädare Anna Westlöf 0171-41 83 73 anna.westlof@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga även din fysioterapeutlegitimation och ditt examensbevis. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.